Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/c/d/zangeresmartine.be/httpd.www/cms/templates/pinkandlime2/functions.php on line 1373

Biografie

Verschueren Martine is geboren in Dottenijs op 25 augustus. Martine starte al op 12 jarige leeftijd haar muzikale carriëre. Als klein meisje wou ze maar 1 ding nl.: Zangeres worden.

 

Als 12 jarig meisje zong ze al in een orkest en speelde ze ook al gitaar en mandoline .

Toen ze 16 jaar was danste ze als danseres bij Eddy Wally . Daarna als ze 20 was , zong ze dan in een zaal van haar broer met live muziek . Vooral zingt ze heel graag de nederlandse muziek .Op die manier bouwt zij trouwe fans op en dit al die jaren lang in de tourist te meulebeke . Nu zingt ze nog heel graag en heeft ze nu ook enkele eigen demo's opgenomen en een 2 tal cd's uitgebracht in eigen beheer. Nu nog zorgt ze voor de volle ambiance . Mettertijd werd ze ook bekender bij het jonge publiek. Nog steeds wordt Martine nog veel gevraagd op studentenfuiven en cantussen. Dus laat je verrassen door deze charmante zangeres met een gouden stem voor al je feesten: o.a. Familiefeesten, verjaardagsfeesten, festivals, braderijen, fanbals,.... Ambiance verzekerd.